Referencer

Morten DD Hansen får altid nogle rigtig flotte anmeldelser på sine foredrag. Her kan du se et udpluk af publikums fine udtalelser.

Lene Jensen

Boligkontoret Danmark

Fantastisk inspirerende - og underholdende foredrag. Kan på det varmeste anbefales!

Solveig Kappel

Sønderjysk Landboforening

Vi havde et velbesøgt foredrag, som vi var rigtig glade for. Det var forfriskende og oplivende at få en faglig og mere nuanceret vinkel på natur og problematikkerne om naturforvaltning og biodiversitet end det dommedagssyn, der oftes tegnes i pressen.

Rikke Bernt

Ringsted Bibliotek

Fantastisk person som levede op til vores forventninger. Han er bare sjov når han er på. Hele publikummet var super underholdt under hele foredraget.

Susanne Ladefoged

Danmarks Naturfredningsforening

Morten D. D. var veloplagt og havde de 107 deltagere i sin hule hånd med et fantastisk foredrag "En naturnørds bekendelser" - meget hjælpsom og meget engageret. Stor ros.

Anna-Lise Fruelund

Aalborg Kommune

Meget relevant, inspirerende, humoristisk og præcist foredrag.

Birthe Zimmermann

Alssundgymnasiet

Vi  følte os både rigtig godt underholdt og fagligt beriget af den autentiske facon og den humor, Morten formidler sine historier med. Hans billeder og historier er flettet godt sammen. Edderkopper og insekter får en anden betydning, når utrolige historier om deres liv bliver formidlet så direkte som Morten DD gør. Vi kan varmt anbefale andre at opleve hans engagement!

Jens Lykke

Mariagerfjord kommune

Inden for skiven. Ganske underholdende.

Henrik Nielsen

Østjysk Landboforening

Morten var rigtig spænende og underholdende at høre på.

BOOK FOREDRAG MED

Morten D.D. Hansen